Afvalverwerking heeft een hoge prioriteit bij Australische overheden. Waar afval eerder deels werd verscheept naar China, maakt veranderde Chinese wetgeving dit nu in mindere mate mogelijk. De markt is hierdoor sterk in ontwikkeling. Er is veel belangstelling voor bedrijven en organisaties met innovatieve oplossingen.

Op 3 en 4 oktober vindt de grootste afvalverwerkingsbeurs van Australië plaats in Melbourne. De beurs richt zich voornamelijk op stortplaatsen en verwerkingsstations, afvalinzameling, recycling en energie uit afval.

Het Nederlandse ambassadenetwerk organiseert voor Nederlandse bedrijven een Holland Paviljoen. Tegen gereduceerd tarief kan in het paviljoen een stand worden ingericht. Dit biedt de kans om kennis, initiatieven en innovaties te presenteren aan circa 3.500 bezoekers. Bij voldoende animo zal het ambassadenetwerk bovendien een aanvullend programma organiseren op 1 en 2 oktober. De doelstelling van dit programma is Nederlandse partijen in contact te brengen met mogelijke Australische partners in bijvoorbeeld Melbourne en Sydney.

Het is kort dag maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en inschrijving kunt u terecht bij MetaSus of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Rijkswaterstaat Leefomgeving.

Go to top