Meteen inschrijven? Klik hier.

Australië is een snel groeiende markt voor producten en diensten rond afval en circulaire economie. De afvalsituatie wordt er als een urgent probleem gezien en er is veel geld beschikbaar voor verbetering. De prijzen liggen tot 20% hoger dan in Nederland.

In de periode 7-16 mei organiseert MetaSus in samenwerking met het postennetwerk, RVO en onze lokale vertegenwoordiger Jasper Verschuure een handelsmissie naar de oostkust van Australië. Op 7 en 8 mei zitten we in Brisbane (stad van de Olympische Zomerspelen 2032), van 9 t/m 13 mei in Sydney en van 14 t/m 16 mei bij de Waste Conference in Coffs Harbour. Nederlandse bedrijven actief rond afvalmanagement en circulaire economie zijn welkom om aan te sluiten. Voor een investering van EUR 750 + BTW (ex reis en verblijf) bieden we het volgende pakket:

  • Deelname aan de missie in Brisbane, Sydney en Coffs Harbour (NB een aangepast programma is ook mogelijk)
  • Drie dagen bedrijfsvertegenwoordiging als onderdeel van het Nederlands Paviljoen op de beurs bij de Coffs Harbour Waste Conference
  • Deelname aan twee sociale evementen en verdere netwerkmogelijkheden op de conferentie
  • Mogelijkheid om een dag aan het conferentieprogramma deel te nemen
  • Promotie via een groot aantal kanalen, waaronder de sociale mediakanalen van het Nederlands Paviljoen/Nederlandse Ambassade en Consulaat/RVO

Deze missie vindt plaats als onderdeel van het PIB programma "Waste Business Australia-Netherlands" (WasteBAN). Stuur voor informatie of om je aan te melden een mail naar Bert Keesman op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Jasper Verschuure op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan ook via het inschrijfformulier.

Zie ook:

Go to top